Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Sun loopt vooruit op 'shock U-turn' van opgeleefde Paul Pogba

Laatste update:

"Pogba was ongelukkig bij the Red Devils en verwacht werd dat hij deze maand zou willen vertrekken, als Mourinho nog steeds de leiding had", schrijft The Sun. Inmiddels heeft de technicus, wiens huidige contract doorloopt tot medio 2021, zich bedacht. De Fransman zou wel azen op een salarisverhoging, die hem dichter in de buurt brengt van grootverdiener Alexis Sánchez. Op dit moment is Pogba met een weekloon van 330.000 euro de op één na best betaalde speler van de club; Sánchez strijkt iedere week 570.000 euro op.

In zakelijk opzicht wordt Pogba bijgestaan door Mino Raiola, die volgens het boulevardblad 'klaar is om de strijdbijl met Manchester United te begraven'. "Raiola wil in gesprek over de toekomst van zijn cliënten, zodra alle transfers van deze maand zijn afgehandeld. Veel zullen dat er niet zijn", wordt een bron rond Manchester United geciteerd. "Er waren geruchten dat Pogba zou vertrekken, maar die kans is nihil. Hij heeft er lange tijd niet zo gelukkig uitgezien."

Sinds het vertrek van Mourinho verkeert Pogba in topvorm. De wereldkampioen van Frankrijk kwam in zijn laatste vijf duels voor Manchester United tot vijf doelpunten. Zaterdag was hij nog belangrijk door een penalty te benutten tegen Brighton & Hove Albion (2-1 zege). Dat Pogba is opgeleefd, komt volgens zijn voormalige ploeggenoot Zlatan Ibrahimovic inderdaad door de trainerswissel. De Zweed noemt Pogba in gesprek met ESPN typisch een speler die 'zich vrij moet voelen' en hij denkt dat Mourinho daar als trainer niet goed bij paste.

"Mourinho heeft natuurlijk zijn eigen tactiek, maar soms moet je bepaalde spelers vrij laten. Paul voelde het vertrouwen van de trainer niet en vice versa", aldus Ibrahimovic. "Als je het vertrouwen van de trainer niet hebt, is het voor een speler moeilijk om te presteren. Je mist de energie en de motivatie dan, en José voelde dat ook zo. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal in het voetbal: niet iedereen kan goed met elkaar opschieten. We zijn nu een blijere en vrijere Paul. Het is alsof hij nieuwe energie en nieuw bloed heeft."

Doet Paul Pogba er goed aan om zijn contract bij Manchester United te verlengen?

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
11
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties