Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Sun onthult schokkende details van gevangenis waar Mendy vastzit

Laatste update:

De cijfers zijn schokkend, gezien het feit dat de gevangenen het afgelopen jaar nauwelijks naar buiten konden vanwege de coronapandemie. Volgens The Sun wordt de gevangenis geteisterd door rivaliserende bendes, die het geweld niet schuwen. De gedetineerden gaan elkaar te lijf met geïmproviseerde wapens als scheermesjes die verborgen zijn in tandenborstels. In 35 van de 338 gevallen van geweld tussen juli 2020 en juni 2021 werd een wapen gebruikt. 53 aanvallen resulteerden in een doorverwijzing, waarbij één gevangene tien maanden extra kreeg.

Bovengenoemde krant baseert zijn cijfers op een onlangs verschenen rapport. "Het lokale en stedelijke verzorgingsgebied van de gevangenis heeft geleid tot meer conflicten. Deze verplaatsen zich van de gemeenschap naar de gevangenis", valt te lezen in het jaarverslag van de Independent Monitoring Board. "Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het ontrafelen van het verwarde web van de Liverpool-bendes. Tijdens de rapportageperiode was de gemiddelde gevangenispopulatie 1113 met een gemiddeld aantal aanvallen van 29 per maand, wat neerkomt op iets meer dan 2 procent."

Benjamin Mendy wordt ervan verdacht zes verkrachtingen en één aanranding te hebben gepleegd. De linkervleugelverdediger zit sinds augustus in voorlopige hechtenis. In oktober werd een borgtocht van de voetballer geweigerd door een rechter na een verhoor van vijftig minuten. Het was de derde borgtochtaanvraag die Mendy had ingediend. Op 24 januari volgend jaar zal hij zich moeten verantwoorden voor de rechter. De verdediger van Manchester City werd gearresteerd nadat een zeventienjarig meisje beweerde dat ze in augustus door hem seksueel zou zijn misbruikt in zijn villa in Cheshire, zo'n vijftig kilometer ten oosten van Liverpool.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties