Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Telegraph: Manchester City verhoogt vraagprijs tot 150 miljoen euro

Laatste update:

Donderdagavond verzekerde onder meer Kicker dat Sané voor ongeveer 100 miljoen euro op weg zou zijn naar Bayern. De Duitse recordkampioen baarde vervolgens opzien door enkele uren nadat het gerucht de wereld in was geslingerd via Twitter met een opvallend statement te komen. "De nieuwsberichten vandaag dat Leroy Sané ervoor gekozen heeft om naar Bayern te komen, corresponderen niet met de feiten", zo luidde de korte doch heldere mededeling van de club.

Volgens The Telegraph is de berichtgeving vanuit Duitsland ook te voorbarig. Bronnen rondom Manchester City zouden de Engelse kwaliteitskrant hebben verteld dat the Citizens nog altijd geen formeel bod op Sané hebben ontvangen vanuit Duitsland. Ondanks dat het contract van Sané nog 'maar' twee seizoenen doorloopt, durft Manchester City de hoofdprijs te vragen voor de 23-jarige dribbelaar: minstens 150 miljoen euro.

De club van manager Josep Guardiola zou in dat kader wijzen op de transfersom die Benfica eerder deze zomer toucheerde voor de verkoop van João Félix aan Atlétco Madrid: 126 miljoen euro. Het Portugese wonderkind speelde nog geen vijftig officiële wedstrijden op het hoogste niveau. Manchester City is dan ook stellig en weigert Sané voor minder te laten vertrekken.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties