Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Theatrale' Sulejmani duikt op in negatief rijtje in Zwitserland

Laatste update:

Young Boys won afgelopen zondag thuis met 3-2 van FC Sion en had die overwinning mede te danken aan vals spel van Sulejmani. Twintig minuten voor tijd liep hij in buitenspelpositie af op keeper Andris Vanins en liet hij zich vallen, maar helaas tuinde scheidsrechter Sascha Amhof erin en wees hij naar de stip: Vanins kreeg zelfs rood. Guillaume Hoarau benutte vervolgens de penalty en schonk Young Boys de winst. De club bleef zo tweede, al is de achterstand op FC Basel (veertien punten) wel enorm.

Blick zet Sulejmani om die reden in de top vijf van Schwalbenkönige, die verder bestaat uit Renato Steffen (FC Basel), Moussa Konaté (FC Sion), Albion Avdijaj (FC Vaduz) en Christopher DiDomenico (SCL Tigers). Steffen sprak een paar dagen geleden overigens zeer lovend over Sulejmani en zijn voorbedachte schwalbe. "Dat deed hij heel goed voor zijn club. Hij had de keeper voor zich, de bal sprong weg: omvallen was de enige optie om er nog iets uit te halen", sprak Steffen goedkeurend.

Christian Constantin, de voorzitter van tegenstander FC Sion, was juist woedend op scheidsrechter Amhof. "De maat is nu echt vol. Ik ga een aanklacht tegen hem indienen wegens puur bedrog. Ik heb het competitiebestuur gewaarschuwd en genoeg gezegd en geschreven: nu moet er gehandeld worden", foeterde hij. Sion-coach Didier Tholot deed er wijselijk het zwijgen toe na de actie van Sulejmani. "Iemand die bestolen is, kan soms maar beter niets zeggen", zei hij chagrijnig.

Denk jij dat Miralem Sulejmani nog eens een stap omhoog zal zetten?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties