Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Geen Ajax: Thiago Almada maakt dankzij boekhoudkundige truc transfer naar Lyon

Laatste update:

De Eagle Group zet naar verluidt de laatste puntjes op de i om Almada in te lijven. Onder de groep vallen het Braziliaanse Botafogo, Crystal Palace, Olympique Lyon en het Belgische RWD Molenbeek.

Volgens de berichtgeving vertrekt Almada voor 20 miljoen dollar (omgerekend zo'n 18,5 miljoen euro), naar Botafogo, waarna hij direct wordt verhuurd aan Olympique Lyon. Het is zeker niet de eerste keer dat Lyon op een dergelijke manier een grote aankoop weet te realiseren.

Zo vertrok de Ghanese rechtsbuiten Ernest Nuamah in de zomer van 2023 voor liefst 25 miljoen euro van het Deense FC Nordsjaelland naar Molenbeek, dat hem direct doorverhuurde aan Lyon met een verplichte koopoptie. John Textor, eigenaar van de Eagle Group, is ook algemeen directeur bij Lyon.

De zevenvoudig kampioen van Frankrijk bevindt zich financieel in zwaar weer en wordt al jarenlang in de gaten gehouden door de Franse licentiecommissie. Vandaar moet er voor een grote uitgave, zoals die voor Almada, een boekhoudkundige truc aan te pas komen om aan de Financial Fair Play-regels te voldoen.

Almada kon een jaar geleden nog rekenen op serieuze belangstelling van Ajax. Het prijskaartje dat destijds om de nek van de Argentijnse creatieveling hing bleek de Amsterdammers uiteindelijk toch te gortig. Almada is viervoudig international van Argentinië en kwam bij Atlanta United in 82 officiële duels tot 24 goals en 25 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Georges Mikautadze bereikt akkoord en staat op randje van toptransfer
37
Van Dijk wordt het niet eens met Driessen: 'Hoeven we niet met jou te bespreken
18
Van Dijk en Aké wijzen media terecht: 'Dat ging te ver, vooral richting hem'
85
België hakt tijdens toernooi knoop door over toekomst bondscoach Tedesco na EK
29
VZ Kort: Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer
77
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Reacties