Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen begrijpt opstelling Ajax niet: 'Ik baal ervan, die keuze is vreemd'

Laatste update:

"Ik hoopte eigenlijk op Van den Boomen, die eigenlijk binnengehaald werd als iemand die het spel een beetje naar zijn hand moest gaan zetten", zo opent Janssen, kijkend naar de opstelling van Ajax. "Hij heeft natuurlijk een fantastische traptechniek, dus ik hoopte eigenlijk dat hij Ajax vandaag bij de hand zou gaan nemen, maar helaas zie ik dat hij vandaag niet speelt. Daar baal ik wel van, want ik vind het zeker een speler die de aanvallers aan het werk kan zetten. Ik vind het vreemd dat zo'n jongen dan niet speelt."

"Of hij tot dusver indruk op mij heeft gemaakt? Nou indruk is een groot woord, maar je ziet wel dat hij bepaalde dingen heeft", vervolgt Janssen. "Hij heeft een fantastische opening, al overdrijft hij het wel regelmatig. Vaak is het zo dat je het ook wil laten zien dat je een goede trap hebt, terwijl dat niet altijd nodig is. Hij heeft goede spelhervattingen en hij is slim tussen de linies. Het is gewoon een jongen die goed kan voetballen. Hij heeft het nog niet laten zien, maar nu heeft niemand het nog laten zien bij Ajax", aldus de analist.

Opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Medic, Hato, Wijndal; Taylor, Berghuis, Tahirovic; Kudus, Brobbey, Bergwijn.

UEFA Europa League
Ludogorets
1 - 4
Ajax

Meer nieuws

Ajax Vrouwen verslaan Fortuna Sittard en winnen zesde TOTO KNVB Beker
3
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
9
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties