Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen heeft een nog altijd een geel-zwart hart

Laatste update:

In Enschede heeft Janssen mooie momenten gekend. Zijn debuut in de Champions League tegen Internazionale was er een om niet snel te vergeten. Janssen scoorde tweemaal en speelde de wedstrijd van zijn leven. Ook zijn eerste kampioenschap vierde hij in Enschede. Al met al hebben de Tukkers ontzettend veel genoten van Janssen. Dit alles zorgde ervoor dat Ajax besloot werk te maken van Janssen.

Deze Arnhemse jongen, die met Vitesse altijd met het mes tussen de tanden speelde tegen Ajax, kreeg nu de kans om naar de succesvolste club van Nederland te gaan. Als je Theo in 1998 vroeg of hij in Amsterdam wilde voetballen of in Arnhem, was er maar één antwoord mogelijk: Arnhem. Veel mensen vragen zich af waarom Theo zijn niveau niet kan halen in Amsterdam. Veel van de critici wijzen naar de befaamde speelwijze van de Amsterdammers. Anderen zijn van mening dat Frank de Boer niet profiteert van de talenten van Janssen door hem op een verkeerde positie te posteren. Hoewel bovenstaande zeker een rol speelt, ligt het antwoord veel dichterbij: 120 kilometer oostwaarts.

Theo Janssen, die dit seizoen zijn geel-zwarte scheenbeschermers liet zien aan het Nijmeegse publiek in 'De Goffert' tijdens NEC - Ajax (0-3), smacht naar de nuchterheid in Arnhem. De veelzijdigheid van de fans die zielsveel van Janssen houden. Als Marc van Hintum, oud-verdediger Vitesse, al wordt gezien als een man van Vitesse, wat moeten ze dan van Theo denken? In Arnhem is er geen populairder iemand te signaleren.

De Arnhemse fans, die tegenwoordig weer bij momenten kunnen genieten van Vitesse, weten het al, en Janssen ook. Elke dag dat Janssen nog in Amsterdam voetbalt wordt de kans dat hij terugkeert bij Vitesse steeds groter. Vitesse bouwt aan een nieuwe identiteit. Met Merab Jordania, eigenaar Vitesse, kunnen ze veel bereiken. Er lopen nog maar weinig Arnhemse jongens in het eerste van Vitesse.

Ik hoop bij deze dan ook dat Vitesse geen kampioen wordt totdat Janssen terugkomt en hij de schaal mag optillen. De jongen uit Arnhem, die nog steeds bij zijn moeder in de buurt woont in een prachtige Arnhemse wijk, die heimwee heeft. Terwijl niemand hem begrijpt in Amsterdam, weten de echte Vitesse-supporters dat het een kwestie van tijd is. Janssen komt terug bij Vitesse. Als John van der Brom niet erin slaagt Theo naar Vitesse te halen, zullen de supporters hem nooit accepteren. Van den Brom heeft maar één doelstelling: Theo terughalen. Kampioen worden is dan slechts een bijkomstigheid.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
14
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties