Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen is diep onder de indruk: 'Als Messi deze actie zou maken...'

Laatste update:

In de zestigste minuut kreeg Silva iedereen op de banken in Manchester, toen hij Davies met een geweldige panna wist te passeren. Vervolgens kreeg hij de bal ook door de benen van Leon Goretzka heen, waarna Davies de bal leek te onderscheppen. Silva veroverde echter terug, om de Canadees tweemaal door zijn benen te spelen. Uiteindelijk schoot John Stones de bal ongecontroleerd naast het doel van Yann Sommer.


Janssen, analist tijdens de nabeschouwing op RTL 7, ziet de actie likkebaardend terug. "Het mooie aan hem is dat hij zo comfortabel aan de bal is, dat is eigenlijk gewoon bizar. Als Messi deze actie zou maken dan hebben we het er over een paar weken nog over." Silva speelde Davies maar liefst drie keer door de benen. "Die slaapt niet hoor vanavond", aldus Janssen. "Hij werd ook gewisseld hierna", voegt voormalig verdediger Ron Vlaar toe.

"Het zou wel een versterking zijn voor Barcelona", denkt Vlaar verder, gezien de geruchten die rondom Silva spelen. Barça zou de middenvelder, die bij City nog tot medio 2025 vastligt, graag overnemen. Vlaar geniet net als Janssen enorm van Silva, al had de Portugees vlak na rust wel rood kunnen krijgen. "Dit is gewoon rood. Als je hem af en toe tackles ziet maken en dan die acties, eigenlijk ligt dat toch te ver uit elkaar? Het is ongelooflijk hoe goed hij is." Janssen sluit de lofzang af met dezelfde conclusie. "Dit is echt een geweldige speler."

Champions League
Manchester City
3 - 0
Bayern München

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
1
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
5
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
35
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties