Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen noemt dé naam om dit Eredivisie-seizoen in de gaten te houden

Laatste update:

Nadat de Dikke Prins uitgebreid de loftrompet steekt over het gehele middenveld van PSV, is hij helder over wie daar het meest gaat verrassen: "Joey Veerman." Janssen licht daarop zijn keuze toe. "Hij heeft een geweldige traptechniek, kan goals maken en kan mensen vrij voor de keeper zetten. Hij is echt het type middenvelder die de spelers voorin aan het werk zet. Ik hou wel van spelers die vooruit kunnen denken en het spel kunnen versnellen. Veerman is daar het perfecte voorbeeld van."

Op het middenrif zou Janssen Ruud van Nistelrooij adviseren om ook een basisplek voor Guus Til in te ruimen. De vijfvoudig Oranje-international krijgt van de analist de voorkeur boven Xavi Simons. "Ondanks dat ik zelf ook kritisch ben op Til zou ik hem wel laten spelen. Ik vind Til aan de bal redelijk beperkt, maar hij komt zó vaak in de zestien van de tegenstander of in een goede scoringspositie. Hij maakt niet voor niks drie goals in die wedstrijd tegen Ajax en ik denk dat hij er nog veel meer gaat maken dit seizoen", aldus Janssen.

En met wie schuift de oud-middenvelder dan het liefst aan bij de voetbaltalkshowtafel? "Ik heb samengewerkt met Rafael van der Vaart en ik vind dat hij heel prettig over voetbal praat. Hij kan het heel goed uitleggen en tegelijkertijd kan je ook met hem lachen. Analisten met humor, daar hou ik wel van." Volgens Janssen is Van der Vaart echter niet de analyticus met het meeste verstand van voetbal. "Dan zeg ik mezelf, haha", zegt hij met een knipoog.

Lees hier het gehele interview van Janssen met FHM.

PSV

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties