Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen noemt wel héle opmerkelijke kandidaat-opvolger van Ten Hag

Laatste update:

Janssen wordt door presentator Sjoerd van Ramshorst gevraagd naar naar de ideale opvolger van Ten Hag, mocht de oefenmeester vertrekken. "Bosz wordt natuurlijk heel vaak genoemd, die zou daar zeker passen, dat heeft hij al laten zien", zegt de voormalig Ajacied. "Schreuder vind ik een hele goede trainer. Die heeft ook al bij Ajax gezeten, die zou het misschien kunnen doen met een goede assistent ernaast." Janssen verrast zijn tafelgasten daarop met de volgende naam: "Misschien zou Koeman het een jaartje kunnen doen met Heitinga ernaast (trainer Jong Ajax, red.) en een paar jonge trainers die hij misschien kan helpen."

De tafel barst vervolgens in lachen uit, waarop Janssen zijn opmerking kracht probeert bijzetten door Henk Fraser te noemen. De huidig trainer van Sparta Rotterdam combineert zijn functie met die van assistent-trainer bij het Nederlands elftal. "Je gaat Sparta toch niet met Ajax vergelijken?", proest collega-analist Ibrahim Afellay. "Hij was vroeg op", grapt Pierre van Hooijdonk, eveneens tafelgast. "Ja, ik was heel vroeg op", grinnikt Janssen, "maar heb daarna nog een paar uurtjes gelegen."

De oud-middenvelder keert het discussiepunt daarop echter terug naar zijn tafelgasten. "Zoek maar eens een goede trainer nu, ik zou geen enkele kandidaat kunnen noemen waarbij je honderd procent kan zeggen: die moeten ze pakken." Journalist Jeroen Stekelenburg countert: "Wel toch?" "Ja", geeft Janssen dan toe, "maar dan kom je uit bij Slot. Als er een lijstje is, staat die er honderd procent op. Misschien nog wel op nummer één ook. Als ik de leiding had, zou ik hem bellen."

Meer nieuws

Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
1
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
31
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties