Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Theo Janssen reageert op interview van Myron Boadu: 'Niet zeggen!'

Laatste update:

"Dit zijn de mooiste goals om te maken", zei Boadu, die in de slotseconden een voorzet van Justin Kluivert binnengleed. "Ik denk dat iedereen kon zien dat ik de bal bij de 2-1 niet top raakte. Een beetje met de hak, maar ik kon ook niet veel anders. Dit was nog wel het beste om te doen, omdat de keeper al de andere kant opdook. Ik wist eigenlijk niet wat ik daarna moest doen. Eerst keek ik even of het buitenspel was en toen ging ik maar gewoon richting de jongens rennen. Het was een en al blijdschap. Ik schrok, want de spelers bleven maar komen. Ik ben zo blij dat we dit als team hebben kunnen doen."

Boadu kon logischerwijs zijn geluk niet op. "Deze avond is ook heel belangrijk voor mezelf. Als spits heb je dit soort momenten nodig. Op het hoogste podium op een toernooi van mijn leeftijd moet ik er staan. Nu is het aan mij om te laten zien dat ik dit niet één duel kan, maar meerdere. Ik hoef niet per se goed in de wedstrijd te zitten om te kunnen scoren."

In de studio van de NOS reageerde Janssen met een knipoog op het interview. "Boadu die zegt dat hij hem een beetje verkeerd raakte... Gewoon niet zeggen!", aldus de oud-middenvelder. "Gewoon zeggen dat je hem goed raakte. Wij zouden het allemaal zo doen, maar hij denkt dat hij hem verkeerd raakt. Dit was de enige manier om die bal binnen te schieten. Als je doorhaalt of strakker schiet, schiet je vier, vijf meter naast. Gewoon zeggen de volgende keer dat het bewust was."

Buiten zijn twee goals speelde Boadu volgens Janssen niet geweldig. "Hij speelde voetballend gezien niet zo'n goede wedstrijd. Hij scoort twee keer en dan zijn we al snel tevreden bij een spits, maar in het voetbal was het matig. Hij speelde best slordig. Rafael (van der Vaart, red.) stuurde zelfs al een berichtje: nou, hij speelt niet echt best, hè. Ik denk dat hij ook wel kritisch op zichzelf is. Er zijn momenten in de wedstrijd waarin hij gewoon veel te makkelijk de bal verliest. Als spits moet je de bal vast kunnen houden, zodat mensen eromheen kunnen bewegen. Daar heeft hij heel veel moeite mee, die ballen verliest hij vaak."

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties