Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen spiegelt zich aan Koeman: 'Zo zie ik mezelf ook'

Laatste update:

Janssen is ambitieus en wil niet dat Vitesse Onder-19 zijn eindstation is. "Ik heb er geen termijn opgeplakt en wil nog wat jaren ervaring op doen bij de jeugd. Stap voor stap. Misschien ooit nog assistent bij het eerste. Maar in de toekomst wil ik absoluut hoofdtrainer worden", laat de voormalig middenvelder weten.

De oud-speler van Vitesse is er inmiddels achtergekomen waar zijn kracht ligt als trainer. "Mijn kracht is observeren. Een beetje vanaf de zijkant. Tactisch ingrijpen als het moet bij trainingen en wedstrijden. Als eerste assistent leid je vaak de veldtraining. Dat zie ik mezelf minder doen", aldus Janssen, die zich spiegelt aan bondscoach Ronald Koeman, onder wie hij speelde in het seizoen 2000/01 bij Vitesse. "Het type Koeman spreekt mij aan. Hij laat vaak ook anderen de training doen, observeert en grijpt in op de juiste momenten. Zo zie ik mezelf ook."

Janssen beschikt nog niet over de juiste trainerspapieren, maar hoopt volgend seizoen zijn diploma te halen. "Het is helemaal niet mijn ding. Ik vind het niks, maar het hoort er bij. Maar van elke cursus steek je toch wel iets op en tot nu heb ik fantastische gesprekken gevoerd met collega's. Dan kijk je soms toch weer anders tegen dingen aan waar je zelf niet direct aan denkt."

Theo Janssen wordt in de toekomst hoofdtrainer van Vitesse

Meer nieuws

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
0
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
7
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties