Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen stopt als scout van Vitesse en wordt trainer: 'Heel veel zin in'

Laatste update:

"Vanuit de club is de vraag gekomen of ik interesse had en ik kan je zeggen dat ik er heel veel zin in heb", zo verzekert Janssen in gesprek met de regionale omroep. De oud-middenvelder was de afgelopen twee jaar scout van Vitesse. "Zo hebben we dat toen ook bepaald. In het begin scout en misschien later door als trainer bij de club."

Welk elftal de 34-jarige Janssen gaat trainen op Papendal, is nog niet helemaal bekend. Hij wil niet zeggen of hij daadwerkelijk met Lammers gaat samenwerken. "Er ligt nog niets vast. Het is nog iets te vroeg om daar al iets over te zeggen." Het liefst blijft Janssen jarenlang voor Vitesse werken. Hij ziet zichzelf als 'een kind van de club'. Ik ambieer om hier lange tijd te blijven. De ambitie om hoofdtrainer te worden in de toekomst heb ik niet. Dan weet je namelijk één ding zeker. Je wordt een keer ontslagen. Of het nu na één jaar is of na vier jaar. Dat is niet wat ik wil. Wel in de rol van assistent."

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
30
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
16
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties