Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Theo Janssen ziet element dat ontbrak bij Ten Hags Ajax: 'Dit is next-level'

Laatste update:

"Er is nog wel even iets dat ik wil zeggen", begint Janssen zijn verhaal. "Kijk, we hebben Erik ten Hag altijd geprezen om de wijze waarop hij Ajax liet voetballen, maar dit is next-level. Dit is next-level, omdat je bij het Ajax van Ten Hag nog wel duidelijke patronen had. Je had eerst een linksbuiten die echt aan de linkerkant stond; Antony en Neres stonden vast aan de rechterkant. Daarnaast had je alleen nog de backs die eroverheen gingen of naar binnen trokken."

Op dit moment ziet Janssen nóg meer positiewisselingen en Rangers had grootste moeite met de spelopvatting van de Amsterdammers. "Nu rouleert gewoon de gehele ploeg. Timber staat soms linksback en Blind staat soms linksbuiten: iedereen loopt door elkaar. Het is zó moeilijk om te verdedigen. Maar het is niet alleen moeilijk te verdedigen, want je ook als speler van Ajax is het moeilijk om dit aan te leren."

"Kijk, op een gegeven moment kom je als speler op andere posities en moet je andere taken gaan uitvoeren. Dat doen ze allemaal echt fantastisch. Alle posities zijn altijd bezet, maar het is altijd maar weer de vraag: wie staat waar? Iedereen loopt door elkaar. Dat vind ik heel mooi om te zien en ik denk wel dat dat de hand van Schreuder is", besluit Janssen.

Champions League
Ajax
4 - 0
Rangers

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
10
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
75
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
58
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties