Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thiago spuwt gal: 'Dan moet je eerst zien dat hij werkt als een fucking beest'

Laatste update:

De middenvelder van Bayern München steunt De Gea. "De doelman is altijd de positie die het meeste risico loopt. Als je de wedstrijden van United bekijkt, is David gewoon een ongelooflijke doelman. Je moet jezelf nakijken als je niet ziet dat hij de beste keeper in de Premier League is. Om hem te bekritiseren, moet je eerst zien dat hij werkt als een fucking beest."

"Ons vertrouwen in David is gigantisch. Jullie (de media, red.) moeten in de spiegel kijken, aangezien jullie ook Spaans zijn. Jullie zijn mijlen ver verwijderd in het ondersteunen van Spanje. Voor ons blijft het belangrijkste om te winnen. Jullie zijn niet bij elke training om te zien hoe wij voorbereiden. Er waren enkele wedstrijden waarbij de concurrenten achterover leunden en het ons moeilijk maakten, maar we moeten blijven zeggen: 'We gaan winnen!'"

"Ik vraag jullie niet om dingen verborgen te houden, maar er zijn ook dingen die jullie beter kunnen doen. Niets is gezegd of geschreven over hoe wij ons terug hebben geknokt tegen Portugal. Als de publieke opinie tegen ons is, wordt het lastig. Wij zijn 23 beesten die klaar zijn om tegen Rusland aan te treden en het zou zonde zijn als we nu worden uitgeschakeld."

Verwacht jij dat Spanje doorgaat ten koste van Rusland?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
21
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties