Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thibaut Courtois reageert op oproep: 'Twitter, work your magic'

Laatste update:

Courtois werd eind januari benaderd door de neef van het jongetje, die op Twitter een aantal foto's deelde vanuit het ziekenhuis en de Belgische doelman om een shirt vroeg. Op de foto's was te zien hoe zijn neefje met een knuffel op een ziekenhuisbed lag en zijn arm in het gips had. "Twitter, work your magic", schreef David MC. "Gisteren brak mijn neef zijn ellepijp tijdens het beoefenen van zijn favoriete sport. Hij is keeper en werd vandaag geopereerd. Een shirt van Courtois zou hem ongelofelijk opbeuren."

Courtois reageerde een dag later op het bericht en sprak zijn beterschapswensen uit richting zijn jonge fan. "De beste wensen voor je neef en ik wens hem een spoedig herstel. Stuur me je gegevens en ik stuur je een shirt", aldus Courtois. De 81-voudig Belgisch international hield woord en liet het shirt bezorgen in het ziekenhuis. "Mijn neef Álvaro is gelukkiger en ziet zijn herstel vooruit gaan. Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om dit waar te maken", besloot de initiatiefnemer.

Ruim een jaar geleden toonde Courtois zich ook al van zijn beste kant, toen hij Miguel van Damme een gesigneerd shirt toestuurde. De doelman van Cercle Brugge vecht al enige tijd tegen leukemie en ontving van de sluitpost van Real Madrid in december 2019 een gesigneerd shirt voor de kerstdagen. Afgelopen september kreeg Van Damme voor de vierde keer te horen dat er bij hem kanker is vastgesteld.

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
0
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties