Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thierry Henry: 'Hij deed wat hij moest doen, maar ja, het was vreemd'

Laatste update:

"Het was vreemd, heel vreemd. Toen ik hem uit de kleedkamer zag komen, had ik een heel vreemd gevoel. We betraden samen de trap, dat deden we vroeger ook toen we samen speelden. Het voelde toen goed. Maar je moet je daarna op de wedstrijd richten. Hij deed wat hij moest doen, maar ja, het was vreemd", wordt de oud-spits geciteerd door diverse Franse media.

Vieira erkent dat Monaco had kunnen winnen. "Zeker op het eind", aldus de oud-middenvelder van Arsenal en de nationale ploeg van Frankrijk. "In de eerste helft hadden zij twee kansen doordat wij de bal verloren. Maar Thierry mag ook gelukkig zijn met dit gelijkspel. Mijn spelers hebben laten zien dat ze absoluut niet wilden verliezen."

De thuisploeg speelde een helft lang met een man meer, maar wist desondanks niet te winnen: 1-1. Allan Saint-Maximin wist de score namens de bezoekers te openen, maar in de tweede helft kwamen de Monegasken langszij via Benoit Badiashile Mukinayi. Door de remise blijft Monaco met vijftien punten op de negentiende plek steken. Nice staat met dertig punten uit twintig duels op de zesde positie.

-

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
23
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
18
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties