Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thierry Henry staat met nieuwe trainersklus voor terugkeer naar Engeland

Laatste update:

Bournemouth, dat met Arnaut Danjuma Groeneveld één Nederlander in de gelederen heeft, zette afgelopen zomer Eddie Howe op straat, die jarenlang te boek stond als de kroonprins van het Engelse trainersgilde. Hij was van alle trainers in de Premier League destijds de langst dienende trainer, maar na de degradatie van the Cherries uit de Premier League afgelopen zomer besloot hij om op te stappen. Hij zag zijn plek worden ingenomen door Jason Tindall, die op zijn beurt begin februari de laan uit werd gestuurd.

Sindsdien is de huidige nummer zes van de Championship op zoek naar een geschikte opvolger. Naast Henry staan ook David Wagner en Patrick Vieira hoog op de lijst om de ontslagen Tindall op te volgen. Wagner was in het verleden onder andere werkzaam als trainer bij Huddersfield Town en Schalke 04. Bij laatstgenoemde club werd hij in september ontslagen nadat hij achttien wedstrijden op rij niet had weten te winnen. Vieira werd vorig jaar december ontslagen bij het geplaagde OGC Nice, dat op dat moment slecht presteerde in de Ligue 1, waarna fans voor onrust zorgden door het vertrek van de Fransman te eisen.

Voor Arsène Wenger, die bij Arsenal meerdere jaren samenwerkte met Henry, kwam de interesse als een verrassing. "Ik wist van de interesse in Vieira, maar ik had niet verwacht dat Henry zou vertrekken bij Montreal", aldus de Wenger tegenover beIN Sports. "Maar Bournemouth is een goede club en ik denk dat het een goede test zal zijn voor hem. Ik denk dat het een mooi platform is voor een jonge manager om te laten zien dat hij de club terug kan brengen naar de Premier League."

Henry is bij Montreal aan zijn tweede klus als hoofdtrainer bezig, nadat hij in het seizoen 2018/19 al na drie maanden werd ontslagen bij Monaco. Daarvoor fungeerde hij als assistent-bondscoach bij de Belgische nationale ploeg, waar hij samenwerkte met bondscoach Roberto Martínez. Eerder werd de voormalig Frans international in verband gebracht met een trainersfunctie bij Aston Villa.

Meer nieuws

Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
29
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties