Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje-spits Emanuel Emegha sprak met Nederlandse topclub: 'Het is goed zo'

Laatste update:

Na een goed seizoen bij Sturm Graz in Oostenrijk telde Strasbourg afgelopen zomer liefst 13 miljoen euro neer om Emegha tot 2028 in te lijven. Bij Racing is de Nederlandse jeugdinternational dit seizoen een vaste basisspeler onder Patrick Vieira. In 25 officiële wedstrijden namens Strasbourg was Emegha goed voor 8 doelpunten en 2 assists.

Volgens journalist Süleyman Öztürk moest Emegha hardop lachen toen hij een vraag kreeg over interesse van Nederlandse topclubs. "Ik wil geen verhaal de wereld in helpen. Het is goed zo." Vervolgens erkende de spits wel dat hij contact heeft gehad met een grote club uit zijn geboorteland. "Ja, ik geloofde wel in het verhaal, maar mijn zaakwaarnemer niet. En hij heeft he-le-maal gelijk gekregen. He-le-maal."

Met welke club Emegha heeft gesproken blijft vooralsnog onduidelijk. Het Oostenrijkse Laola 1 linkte de rechtspoot begin juli wel aan Feyenoord. Emegha wordt vertegenwoordigd door zaakwaarnemerskantoor Prime11, dat voornamelijk jeugdspelers van de Rotterdamse club onder contract heeft staan.

Emegha legt uit waarom hij uiteindelijk voor Strasbourg heeft gekozen. Volgens de aanvaller met Nigeriaanse roots heeft zijn besluit niets te maken met de samenwerking die de Franse club met Chelsea heeft. "Mijn keuze was vooral gebaseerd op de trainer. Ik ben niet naar Strasbourg gegaan vanwege Chelsea. Ze hebben de mogelijkheid om mij te kopen, maar als Arsenal interesse toont, kan ik ook gewoon naar Arsenal gaan. Voor mij maakt het helemaal niet uit."

Emegha heeft geen plan uitgestippeld voor de toekomst. "Ik heb geleerd dat je weinig controle hebt over wat er gebeurt. Als ik nu twintig doelpunten maak en een club biedt Strasbourg vijftig miljoen, dan zullen ze me laten gaan. Dan zullen ze me verkopen. Dat geld kunnen ze goed gebruiken en dan ben ik een goede investering geweest." Volgens Transfermarkt is Emegha momenteel nog steeds rond de 12 miljoen euro waard.

"Ik heb niet alles in eigen hand. Wat ik wel onder controle heb, zijn mijn prestaties op het veld, mijn vermogen om doelpunten te maken, assists te leveren. Dat is het enige waar ik invloed op kan uitoefenen", besluit Emegha.

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
12
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
14
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties