Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thom Haye maakt eerste interlandgoal voor winnend Indonesië; Calvin Verdonk maakt debuut

Laatste update:

Bijzonderheden:


Haye begon opnieuw in de basis bij Indonesië, dat vorige week het WK-kwalificatieduel met Irak (0-2) verloor. Ook onder anderen Jay Idzes, Calvin Verdonk, Nathan Tjoe-a-On en Ragnar Oratmangoen stonden aan de aftrap.

Het duurde ruim een half uur voordat Haye met een heerlijke goal de score opende namens de thuisploeg. De rechtspoot besloot vanaf een meter of twintig uit te halen en zag zijn inzet in de rechterhoek van het doel belanden: 1-0. Tjoe-a-On was verantwoordelijk voor de assist op de 2-0, die Rizky Ridho voor zijn rekening nam.

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
24
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
17
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
27
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties