Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thomas Tuchel wordt niet Erik ten Hags opvolger bij Manchester United af en volgt voorbeeld van Jürgen Klopp

Laatste update:

Eerder op de zondag trad journalist Christian Falk van BILD naar buiten met het nieuws dat the Red Devils afgelopen dinsdag met Tuchel hadden gesproken. Ratcliffe en de oefenmeester zouden elkaar in Monaco hebben gezien.

Over de inhoud van dat gesprek is weinig bekend, maar inmiddels is duidelijk dat beide partijen niet met elkaar in zee gaan deze zomer. Tuchel volgt het voorbeeld van voormalig Liverpool-hoofdcoach Jürgen Klopp en neemt tijdelijk afscheid van het voetbal, waardoor Manchester United verder moet zoeken.

Op Old Trafford is er ondertussen nog altijd geen duidelijkheid over Erik ten Hag, de man wiens positie Tuchel mogelijk zou overnemen. Volgens Romano maakt Manchester United spoedig een definitieve keuze over het wel of niet aanblijven van de voormalig Ajacied.

Indien er wordt gekozen om afscheid te nemen van Ten Hag, zal de lijst met mogelijke vervangers bijgewerkt moeten worden. Naast Tuchel is namelijk ook Kieran McKenna afgevallen als optie.

De Noord-Ier, die afgelopen twee seizoenen van de League One naar de Premier League promoveerde met Ipswich Town, besloot zijn contract te verlengen bij the Tractor Boys en zal dus niet vertrekken bij zijn huidige werkgever.

Twee van de voornaamste andere opties voor Manchester United zijn Roberto De Zerbi en Mauricio Pochettino. Beide keuzeheren zijn transfervrij sinds hun vertrek bij Brigthon & Hove Albion en Chelsea respectievelijk. Een langer verblijf van Ten Hag is ook nog altijd een optie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
30
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
48
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties