Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thomas van den Belt geeft statusupdate over overstap naar Feyenoord

Laatste update:

"Ik heb daar zeker wel even van gebaald, ik was er wel teleurgesteld over", blikt Van den Belt na afloop van het duel tussen Jong Ajax en PEC (0-0) terug. "Ik denk dat iedereen dat zou hebben als je de overstap naar een topclub kan maken. Aan de andere kant willen we ook met PEC kampioen worden en promoveren en daar gaan we alles aan doen."

In de dagen nadat bekend was geworden dat de overstap deze winter niet door zou gaan, had Van den Belt wel even moeite om de knop om te zetten. "De eerste dagen was het wel even lastig, omdat je toch weet dat je naar Feyenoord toe kan, de nummer één van Nederland, met mooie wedstrijden in het verschiet. Dan is het wel een ander scenario dat je hier op De Toekomst tegen Jong Ajax speelt. Maar het is niet moeilijker om me op te laden voor de wedstrijden. Ik ben aan de andere kant nog wel blij dat ik hier ben. Ik heb hier ook bijgetekend om belangrijk te zijn en een mooi seizoen te hebben. Dan is het alleen maar mooi dat Feyenoord halverwege het seizoen komt kijken en je graag wil hebben. Dat had ik vorig seizoen niet gedacht."

Van den Belt verwacht dat het niet bij interesse van alleen Feyenoord zal blijven, als hij zo doorgaat. "Dan denk ik dat er meerdere clubs zijn. Ik ben Feyenoorder, dus Feyenoord heeft bij mij wel een streepje voor. Maar we gaan zien wie er aankomende zomer komt en wat het wordt", aldus de Zwollenaar, die tot medio 2025 vastligt bij PEC.

Bronzen Schild
Van den Belt werd in januari door zijn goede spel al benoemd tot beste speler van de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor hij een Bronzen Schild in de wacht sleepte. "Dat voelt heel goed", zegt de rechtspoot daarover. "Persoonlijke prijzen zijn altijd fijn en goed voor je eigen persoonlijkheid en het is altijd fijn om wat te winnen. Aan de andere kant... als het team niet goed draait, is het ook lastig om zo'n prijs te winnen. Nu draaien we als team goed, en dan val je als speler ook op. Dat heb ik gedaan met doelpunten en assists. Zo'n persoonlijke prijs kom je dan een beetje voor in aanmerking. Het is altijd fijn om die dan te winnen.

Eerste Divisie
Jong Ajax
0 - 0
PEC Zwolle
Denk jij dat Thomas van den Belt deze zomer alsnog de overstap naar Feyenoord maakt?

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
4
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
17
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties