Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thorgan Hazard legt na goal bij debuut 'het plan' uit dat hij heeft met PSV

Laatste update:

Hazard stond na afloop van de hectische wedstrijd Hans Kraay junior van ESPN te woord. "We wilden de wedstrijd winnen, zeker met een 0-2 voorsprong", begon Hazard. "We probeerden als team te verdedigen, maar met een man minder is het moeilijk om de wedstrijd te winnen en zij bleven doordrukken. Er werd ook veel extra tijd bijgetrokken en zij scoorden in de laatste minuut. Iedereen heeft gevochten en ik denk dat we een goede mentaliteit hebben laten zien vandaag."

In de 68ste minuut had Luuk de Jong een goede pass in huis op Hazard, die naar binnen trok en het net vond met een venijnig schot van achttien meter. "Normaliter schiet ik in de andere hoek, maar dit keer had ik het gevoel dat ik de bal aan de linkerkant van het doel moest plaatsen", blikt de 47-voudig international terug op zijn eerste treffer in Eindhovense dienst. "Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen. Ik hoop dat ik de volgende wedstrijd weer scoor, maar ik heb liever dat ik niet scoor en dat het team dan wint. We hebben het geprobeerd."

Het ontbeert Hazard aan wedstrijdritme, daar hij voor het laatst in actie kwam op het WK tegen Kroatië. Daarin kreeg hij als vervanger van Leandro Trossard een half uur speeltijd. "Ik heb geen ritme, maar dat is oké. Het plan was om dertig minuten te spelen en om dan steeds beter te worden." Het laatste doelpunt van Hazard viel op 2 november te noteren, toen nog uitkomend voor Borussia Dortmund. "Ja, maar het is mijn werk. Als ik kan scoren is het goed voor me."

Eredivisie
Feyenoord
2 - 2
PSV

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
13
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties