Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thorsby begrijpt Higler niet: 'Dan had ik geen rode kaart hoeven hebben'

Laatste update:

"Ik probeerde het schot van Mike van Duinen met mijn borst tegen te houden", zei Thorsby na afloop, in gesprek met FOX Sports. "Maar ik kreeg hem op mijn arm." Scheidsrechter Dennis Higler was onverbiddelijk en wees naar de stip, ook al had Van Duinen de bal na de handsbal van Thorsby alsnog tegen de touwen geschoten.

Daar baalde Thorsby van. "Ik begrijp niet waarom de scheidsrechter niet door liet spelen. Dan had PEC gescoord en had ik geen rode kaart hoeven hebben. Waar moet ik mijn arm dan laten?" Nu is hij volgende week tegen Vitesse geschorst. "Ja, dat is inderdaad jammer. Maar hopelijk kan ik daarna de draad van het scoren en winnen weer oppakken. Het moet niet bij deze twee doelpunten blijven."

Olde Riekerink maakte zijn officiële debuut als trainer van Heerenveen, dat een 1-0 achterstand nog voor rust in een 1-3 voorsprong omboog. ''We begonnen goed, toen hebben we een periode gehad dat we te veel naar achteren liepen, dat vond ik ook gewoon niet goed. Maar het laatste kwartier namen we toch wel weer het initiatief over. Vooral die derde, dat vond ik een goed uitgespeelde goal. Wat wij kunnen.'' Al met al is Olde Riekerink tevreden over zijn debuut. ''Ik vind het wel een geweldige teamprestatie wat zij hebben waargemaakt in de tweede helft.''

-
De rode kaart van Morten Thorsby was terecht

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties