Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thorsby maakte einde aan positieve reeks van De Graafschap

Laatste update:

In de eerste helft kwam De Graafschap bijzonder strijdlustig over. Niet voor de eerste keer dit seizoen had de ploeg van Jan Vreman echter moeite met scoren. In de tweede minuut was de thuisploeg echter zeer dicht bij een openingstreffer. Vincent Vermeij leek De Graafschap simpel op 1-0 te kunnen zetten, maar Erwin Mulder stond te dichtbij om te kunnen scoren. Een inzet van Cas Peters eindigde tien minuten voor het rustsignaal in het zijnet.

Heerenveen opteerde in de eerste helft voor countervoetbal en liet het balbezit aan de thuisploeg. Heel gevaarlijk waren de Friezen in de eerste helft niet, al ging een volley van Henk Veerman maar net naast het doel van Hidde Jurjus. Enkele minuten voor het rustsignaal kwam de ploeg van De Haan goed weg. De bal kwam na een schot van Peters op de hand van Joost van Aken, maar scheidsrechter Kevin Blom gaf geen penalty.

Na rust vloeiden de krachten weg bij De Graafschap en werd Heerenveen ietwat gevaarlijker. Een inzet van Veerman na nog geen uur spelen ging maar rakelings langs het doel van Jurjus, maar luttele minuten later was het wel raak. Na een geblokt schot van Veerman kwam de bal terecht bij Thorsby, die het leer in een open doel schoot: 0-1.

Een hard gelag voor De Graafschap, dat onder leiding van de invallers Nathan Kabasele en Piotr Parzyszek op zoek ging naar een gelijkmaker. Hoe de ploeg van Vreman het ook probeerde, de 1-1 viel niet. Het was tussendoor aan Jurjus te danken dat Sam Larsson niet voor de beslissende 0-2 zorgde. In de extra tijd ging ook een inzet van Kabasele maar net over het doel van Mulder en zodoende gingen de drie punten mee naar Friesland. Door de zege van SC Cambuur op PEC Zwolle staat De Graafschap weer definitief op de laatste plaats in de stand.

-
Denk jij dat De Graafschap onder de rode streep eindigt?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
1
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
41
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
87
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
27
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties