Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thriller Etihad Stadium kent geen winnaar ondanks nachtmerrie Lloris

Laatste update:

De voorgaande zes competitieduels had Tottenham gewonnen en de ploeg maakte daarin negentien doelpunten. Daadkracht in de voorhoede leek dus het probleem niet, maar toch kregen the Spurs in de eerste helft geen voet aan de grond in het Etihad Stadium. Het team van Mauricio Pochettino mocht zich gelukkig prijzen met het feit dat de stand na 45 minuten nog 0-0 was. Manchester City liet zich gelden in de openingsfase via Sergio Agüero, die vanaf de rand van het zestienmtergebied net over de lat schoot. Lloris pareerde een afstandsschot van David Silva, terwijl een halve volley van Pablo Zabaleta rakelings naast zeilde.

De gastheer controleerde het spel en speelde de bal zorgeloos rond op het middenveld. Tottenham kwam nauwelijks in de buurt van het vijandelijke doel. Ook in het restant van de eerste helft waren de kansen voor Manchester City: Kevin De Bruyne schoot naast het doel van Lloris, die vervolgens ook een kopbal van Agüero klemde. De doelman en de Argentijn stonden even daarna opnieuw oog in oog en weer kwam Lloris als winnaar uit de strijd. De Fransman leek dus in topvorm, maar niets bleek minder waar. Twee gigantische fouten in de tweede helft zorgden ervoor dat Manchester City op een 2-0 voorsprong kwam.

Eerst blunderde Lloris na een lange bal van De Bruyne. Hij kwam uit zijn doel om de bal weg te koppen, maar raakte de bal niet goed en bediende op die wijze Leroy Sané. Die toucheerde de bal met de hand en mocht door. Voor een leeg doel opende Sané de score. Slechts vijf minuten liet Lloris een voorzet van Raheem Sterling glippen, waarna De Bruyne kon profiteren. Toch kwam Tottenham weer terug in de wedstrijd dankzij Dele Alli. De man in vorm aan Londense zijde kopte van dichtbij binnen op aangeven van Kyle Walker. Het was een spektakelstuk in Manchester en er zouden nog meer opwindende momenten volgen.

Zo leek Sterling op weg naar de 3-1. De aanvaller werd gelanceerd via een prachtige pass van De Bruyne en stormde af op Lloris. In het strafschopgebied werd Sterling echter uit balans gehaald door een duwtje van Walker, waarna de inzet geen gevaar opleverde. Guardiola reageerde furieus. Even daarna liet de oefenmeester zijn woede niet blijken, maar vanbinnen kookte de Spanjaard vermoedelijk toen Tottenham langszij kwam. Kane bediende Heung-Min Son met een heerlijk hakje en de Zuid-Koreaan knalde binnen in de linkerhoek. De debuterende winteraanwinst Gabriel Jesus juichte uitbundig toen hij dacht de 3-2 te maken, maar de treffer werd geannuleerd wegens buitenspel. Guardiola ging wanhopig naar het gras.

-
Is het gelijkspel een goede afspiegeling van de wedstrijd?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties