Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thuishaven Ajax heet vanaf eind oktober officieel Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

Op 25 april van dit jaar werd al een intentieverklaring ondertekend. Henk Markerink, directeur van de Amsterdam ArenA, geeft in gesprek met BNR toe dat het sneller had gekund, maar vertelt dat er tegelijk met deze wijziging ook nog andere zaken moesten worden geregeld. "We hebben besloten meerdere dingen in één keer aan te pakken. En natuurlijk is zo'n naamsverandering niet in een halve dag georganiseerd."

Tegelijk met de naamswijziging zullen ook de aandeelverhoudingen van het stadion veranderen. Het aandeel van de gemeente Amsterdam zal worden gehalveerd en dat van Ajax wordt groter. De club heeft eerder al laten blijken dat ze graag het stadion helemaal in eigen beheer zouden hebben. "Alles in denkbaar", zegt Markerink. "Maar daar wordt op dit moment nog niet over nagedacht. Voorlopig is iedereen blij met de afgesproken constructie."

Dat het stadion ook wordt gelinkt aan een bepaalde sponsor is niet uitgesloten. "Eigenlijk zijn alle mogelijkheden opengelaten, behalve een tabaksproducent. De familie heeft aangegeven dat dat nooit een link zou mogen zijn met de nieuwe naam. Voorlopig zijn we hiervoor nog niet in gesprek met een commerciële partij, we hebben alleen de deur opengehouden voor de toekomst."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
26
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties