Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thuisshirt PSV 2023/24 lijkt uitgelekt: 'Mag hopen dat dit een grap is'

Laatste update:

Footy Headlines heeft het shirt zelf nog niet naar buiten gebracht. Het medium laat weten geen uitgelekte Puma-tenues meer te kunnen delen. De verwachting is dat de Eindhovenaren het nieuwe thuisshirt later deze maand gaan lanceren. Als de geruchten kloppen, gaat PSV het komende seizoen in volledig rode thuisshirts spelen. Tien jaar geleden speelde PSV voor het laatst in een volledig rood tricot. Aanleiding hiervoor was het honderdjarig bestaan va de club te vieren.

Op sociale media wordt er wisselend gereageerd op het gelekte thuisshirt. Naast positieve reacties zijn er ook veel supporters die hun afschuw uitspreken. Zo wordt het tenue omschreven als 'een gigantische miskleun' en vraagt een ander zich af of het uitgelekte shirt een grap is. Het nieuwe uitshirt maakte PSV vorige maand al wel bekend. De Eindhovenaren kozen voor een beige tenue met bordeaux rode accenten in de kraag en op de mouwen.

De bevestiging van Footy Headlines.

Meer nieuws

Tottenham Hotspur wil Kane-scenario voorkomen en onderneemt actie
1
De Champions League live bijwonen? Koop je tickets al vanaf 75 euro!
0
Bosz passeert ogenschijnlijke basisklant: 'Moet een hard gelag zijn geweest'
18
'Feyenoord gaat zondag toch gewoon korte metten maken met dit Ajax?'
88
'Van Nistelrooij wilde stoppen, maar Hans Kraay jr. riep dat toen een halt toe'
6
AZ gooit Europese reputatie te grabbel: 'Hij leidde de historische afgang in'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties