Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tien auto's en dertig bankrekeningen? Kom op nou, dat heeft niemand'

Laatste update:

Djemba-Djemba verdiende bij Manchester United circa 23.000 euro per week en zijn gedrag buiten de lijnen was berucht. "Hij leeft op een andere planeet", zei voormalig zaakwaarnemer Christophe Mongay al eens. "Wat de roddelkranten schrijven is een ding, maar de waarheid is iets heel anders", zegt Djemba-Djemba nu. "Ze zeiden dat ik tien auto's had. Hoe kan iemand nou tien auto's hebben? Het was een gerucht dat nergens op sloeg. Waar had ik al die auto's moeten laten?"

"Ik woonde in het oude huis van Rio Ferdinand en Rio had twee auto's. Waar had ik tien auto's moeten laten? Zo groot was dat huis nou ook weer niet. Verder werd gezegd dat ik dertig bankrekeningen zou hebben. Dertig bankrekeningen? Kom op, niemand heeft dertig bankrekeningen." Djemba-Djemba werd gekocht van FC Nantes en hij werd door Ferguson omschreven als 'de nieuwe Keane'. Met die hoge verwachtingen kon de Kameroener niet leven. "Keane was een legende. Toen ik kwam was hij 35 jaar oud en had hij 350 wedstrijden gespeeld. Het is erg moeilijk om zo iemand op te volgen."

Djemba-Djemba mislukte en hij begon een rondgang langs de velden. Nadat hij verkocht was aan Aston Villa raakte hij door zijn naïviteit bijna al zijn geld kwijt. "Als mensen om hulp vroegen, zei ik altijd 'ja'. Ik dacht niet na over morgen of hoe ik het geld terug zou moeten krijgen. Ik heb veel verloren, maar gelukkig niet alles. Het was voor mij moeilijk om met geld om te gaan, maar ik heb nergens spijt van."

Eric Djemba-Djemba is de slechtste aankoop ooit van Sir Alex Ferguson

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
10
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties