Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tien dingen die je moet weten in aanloop naar PEC Zwolle - FC Twente

Laatste update:

o PEC Zwolle won sinds de promotie naar het hoogste niveau in 2012 slechts één van de tien competitieduels met FC Twente: vijf remises, vier nederlagen.

o In de laatste twaalf Eredivisie-duels tussen PEC Zwolle en FC Twente in Zwolle won een club nooit met meer dan één doelpunt verschil en scoorde geen team vaker dan twee keer per wedstrijd.

o PEC Zwolle won slechts 3 van de 32 Eredivisie-duels met FC Twente (13 remises, 16 nederlagen), een winstpercentage van negen procent (lager dan tegen elk ander huidig Eredivisie-team).

o Alleen Feyenoord (veertien) kreeg in de eerste twee speelronden minder schoten tegen dan PEC Zwolle (zeventien).

o Augustus is sinds de promotie in 2012 de meest succesvolle maand voor PEC Zwolle qua punten, zowel in absolute (36) als relatieve (gemiddeld 1,71 per wedstrijd) zin.

o Diederik Boer kan zijn driehonderdste competitiewedstrijd voor PEC Zwolle spelen. De doelman hield in zijn vier competitieduels met FC Twente niet de nul: zes tegentreffers.

o Youness Mokhtar creëerde acht kansen in zijn eerste twee competitieduels dit seizoen. Een aantal dat hij vorig seizoen pas in zijn achtste Eredivisie-duel behaalde.

o Bij een nederlaag van FC Twente noteert de club voor het eerst sinds augustus 1979 zes nederlagen op rij en voor het eerst sinds december 1997 vijf opeenvolgende verloren uitduels in de Eredivisie.

o FC Twente, dat het seizoen begonnen met twee nederlagen, verloor nog nooit de eerste drie wedstrijden van een Eredivisie-seizoen.

o FC Twente-spits Marko Kvasina wacht na 176 minuten spelen nog op zijn eerste schot op doel in de Eredivisie: twee schoten in totaal.

-
PEC Zwolle - FC Twente eindigt in een ...

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
1
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
5
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
35
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties