Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tien man Arsenal lopen zich stuk op degelijk Chelsea

Laatste update:

Chelsea begon goed aan de wedstrijd en overrompelde Arsenal met het snel drukzetten naar voren. Het leidde na een kwartier spelen tot de eerste kans: Willian kreeg de bal met geluk mee en bevond zich ineens oog in oog met Petr Cech. De inzet van de Braziliaan miste echter de juiste richting. Hét moment van de eerste was ontegenzeggelijk de tackle van Mertesacker op Costa, die alleen op Cech af dreigde te gaan. De Duitser trok opzichtig aan de noodrem en mocht meteen met rood inrukken. Hij protesteerde niet eens.

De gevolgen waren desastreus voor de thuisploeg. Een minuut nadat Wenger Olivier Giroud naar de kant haalde om met Gabriel zijn verdedigende linie te versterken, schoot Costa op aangeven van Branislav Ivanovic bij de eerste paal raak: 0-1. Het betekende voor de Spaanse spits zijn zesde goal in zes duels onder Guus Hiddink, tegenover het ene doelpunt die hij in de laatste 21 wedstrijden onder José Mourinho produceerde. Chelsea trok in het restant van de eerste helft de wedstrijd stevig naar zich toe en kreeg een aantal grote kansen op de 0-2, maar moest ook achterin behoedzaam blijven. Ondanks de man minder toonde Arsenal zich namelijk af en toe levensgevaarlijk in de tegenstoot.

Theo Walcott miste een grote kans en werd niet veel later prachtig gelanceerd door Aaron Ramsey. De aanvaller kreeg de bal echter niet onder controle, waardoor Thibaut Courtois simpel kon collecteren. Na de pauze besloot Chelsea om het over een andere boeg te gooien. De ploeg van Hiddink zocht de verdedigende stellingen op en liet Arsenal komen. Het sorteerde het gewenste effect, want behoudens een paar paniekerige scrimmages voor het Chelsea-doel slaagde de thuisploeg er niet in om tot uitgespeelde kansen te komen.

Omdat Chelsea voorin weinig klaarspeelde bleef de marge echter beperkt tot één treffer, waardoor de wedstrijd wél tot het allerlaatste moment spannend bleef. De tien van Arsenal, waar Alexis Sánchez na een uur spelen als invaller terugkeerde na maanden van blessureleed, liepen zich echter keer op keer stuk op de hechte blauwe muur en kwamen niet tot scoren. De 1-0 bleef zodoende staan, waarmee Chelsea de tweede zege van 2016 boekt en naar plek vijftien stijgt. Arsenal staat nu gedeeld tweede met Manchester City, op drie punten van koploper Leicester City.

-

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties