Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tien man van Club Brugge grijpen in extra tijd nét naast CL-ticket

Laatste update:

Lazio - Club Brugge 2-2
Aan doelpunten geen gebrek in de eerste helft in het Stadio Olimpico. Na twaalf minuten spelen keek Club Brugge tegen een achterstand aan: na een handig overstapje lag de defensie van de Belgen open en keerde Simon Mignolet een inzet van Luis Alberto richting de rechterhoek. De rebound werd echter benut door Joaqui Correa: 1-0. Enkele minuten later kwamen de bezoekers al op gelijke hoogte toen José Manuel Reina er niet goed uitzag bij een hard schot van Noa Lang en Ruud Vormer de bal achter de Spanjaard schoot: 1-1.

Lazio kwam na nog geen half uur spelen weer op voorsprong toen Ciro Immobile in het strafschopgebied door Clinton Mata tegen de grond werd gewerkt. De aanvaller ging zelf achter de bal staan en mikte het leer in de rechterhoek: 2-1. Immobile is pas de derde Italiaan ooit die in elk van zijn eerste vier Champions League-duels in één seizoen trefzeker is, na Alessandro Del Piero (1995/96 en 1997/98) en Filippo Inzaghi (2002/03). Het was voor de Bruggelingen niet de laatste domper van de eerste helft. Zes minuten voor de pauze ontving Edouard Sobol al zijn tweede gele kaart na een charge van achteren op Manuel Lazzari.

De samenvatting van Lazio - Club Brugge

De basis voor een triomfantelijke avond voor Lazio, waar Wesley Hoedt in de defensie stond, was zodoende gelegd, maar het liep na rust niet zoals Simone Inzaghi voor ogen had. Club Brugge mocht de bal hebben en de thuisploeg miste via Immobile twee goede kansen op de 3-1. Tot overmaat van ramp viel een kwartier voor tijd de 2-2 toen Hans Vanaken van dichtbij raak kopte uit een voorzet van Vormer. Club Brugge had nog maar één doelpunt nodig om in de Champions League te overwinteren, maar een derde treffer bleef ondanks een slotoffensief uit. In de extra tijd mikte Charles De Ketelaere de bal op de onderkant van de lat, maar het leer ging net niet over de doellijn. Blauw-zwart gaat zodoende verder in de Europa League.

Zenit Sint-Petersburg - Borussia Dortmund 1-2
Na een openingsfase met een laag baltempo mocht Zenit zonder echte tegenstand naar hartenlust combineren en verscheen na zestien minuten spelen de 1-0 op het scorebord, al kwam deze wel gelukkig tot stand. Een schot van Sebastian Driussi werd nog niet aangeraakt door Mats Hummels en verdween in de rechterhoek. Vijftienduizend fans gingen uit hun dak. Het team van Favre liet zich vervolgens meer gelden in balbezit, maar afgezien van een krachtig schot van Thorgan Hazard in de negentiende minuut kon men lange tijd geen noemenswaardige kansen creeren. Zenit kwam op slag van rust echter goed weg toen een schot van Marco Reus vanaf een meter of veertien richting de rechterhoek tegen de paal ging.

Bekijk de samenvatting van Zenit Sint-Petersburg - Borussia Dortmund

Ook na de pauze was Zenit het gretigste team binnen de lijnen. Favre greep na een uur spelen in en bracht jongelingen Giovanni Reyna en Moukoko binnen de lijnen. Laatstgenoemde mag zich vanaf nu met slechts zestien jaar en achttien dagen de jongste Champions League-speler aller tijden noemen. Het was echter een veteraan die de tussenstand nivelleerde. Lukasz Piszczek schoot van dichtbij raak toen Mikhail Kerzhakov een inzet van Hummels maar half kon keren: 1-1. Elf minuten later volgde de definitieve ommekeer. Axel Witsel, ex-speler van Zenit, werd niet aangepakt en schoot bijna vanuit stand de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de rechterhoek: 1-2. Dat was uiteindelijk ook het laatste wapenfeit.

-

Meer nieuws

Antony toont zich bijzonder openhartig: 'Moeilijk, ik heb in stilte geleden!'
2
Mikautadze en FC Metz dichter bij degradatie na nederlaag bij Saint-Étienne
0
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
41
Samuel Eto'o gaat diep door het stof na heftige tirade tegen bondscoach
7
Schietincident en dreigbrief moeten Di María bang maken: 'We wachten op je'
4
Georges Mikautadze verlaat Ajax definitief voor FC Metz; transfersom bekend
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties