Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tien PSV'ers tonen karakter en houden Eindhovense titeldroom in leven

Laatste update:

PSV kijkt als nummer twee van de Eredivisie tegen een achterstand op Ajax aan en de spelers zullen toch ook bezig zijn geweest met de wedstrijd tussen SC Cambuur en Ajax; de Amsterdammers hadden het niet makkelijk in Leeuwarden. Mogelijk was dat ook een reden dat PSV het gaspedaal diep intrapte in de eerste minuten tegen Willem II. De Tilburgers werden met de rug tegen de muur gezet en PSV leek de klus snel te willen klaren. Na een magistrale pass van Davy Pröpper ging Santiago Arias zonder succes voor zijn eigen kans, terwijl een doelpunt van Luuk de Jong werd afgekeurd wegens buitenspel.

Vervolgens schoot Marco van Ginkel na een uitstekende aanval op de lat, maar daarna kwam er zand in de motor. De storm ging liggen, PSV leek wel ongeïnspireerde indruk te maken en Willem II kwam wat beter in het spel. Op het halfuur tekenden de Tilburgers met 51 procent van het balbezit zelfs voor het grootste aandeel in het spel. Pas in de slotfase trok PSV de teugels weer wat aan: De Jong had een penalty moeten krijgen toen hij werd vastgehouden en Gastón Pereiro schoot wild over.

Het publiek begon, zeker nadat duidelijk werd dat Ajax toch had gewonnen bij SC Cambuur, langzaamaan wat zenuwachtig te worden. Op het uur ging het van kwaad tot erger van PSV, toen Santiago Arias zich vergreep aan Guus Joppen. Wat PSV met elf dus al niet lukte, moest gaan gebeuren met tien. Opmerkelijk genoeg was het plots raak: bij een hoekschop kopte Luuk de Jong terug en schoot Van Ginkel binnen.

PSV kreeg vervolgens zelfs kansen op meer en telkens was Pröpper met een fantastische pass de aangever. Met name Luciano Narsingh speelde uiterst ongelukkig in de afwerking; de laatste misser van de buitenspeler kon rekenen op een fluitconcert van de eigen fans. Tien minuten voor tijd kon er dan toch een streep door de Amsterdamse hoop. De Jong, die dus al eerder een strafschop had kunnen hebben, mocht na een nieuwe tuimelpartij nu wél aanleggen. Hij hamerde de bal van elf meter hard via de onderkant van de lat binnen: 2-0. Voor De Jong was het nummer twintig van het seizoen.

-
Denk je dat PSV de titel pakt?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties