Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tien reddingen voor fantastische Hart: 'Hoe mijn avond was? Best druk'

Laatste update:

Hart verrichtte in het Camp Nou tien reddingen: het hoogste aantal van alle keepers in dit Champions League-seizoen. Na afloop kreeg hij de vraag hoe hij deze avond zou willen beschrijven. "Best druk", reageerde Hart koeltjes. "Natuurlijk is dit teleurstellend voor ons, maar we zijn nu twee jaar op rij uitgeschakeld door een elftal dat gewoon geweldig is."

"Barcelona krijgt veel complimenten voor de manier waarop ze voetballen en dat is terecht", meende Hart. "Ze hebben ook fantastische spelers, maar toch hadden we een kans om door te bekeren. En die kans hebben we niet gepakt." Op Twitter regent het complimenten aan het adres van Hart, die zich met City volledig kan gaan richten op de Engelse titelstrijd.

-
Joe Hart was de beste man op het veld

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
0
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1
Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
7
Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties