Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'

Laatste update:

De interesse van Barcelona is opvallend te noemen, daar Backhaus met Volendam degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. De Duitse goalie moest bovendien liefst 88 keer vissen, het vaakst van alle keepers in de Eredivisie.

Backhaus werd vorig jaar zomer op huurbasis overgenomen van Werder Bremen en maakte slechts in één competitiewedstrijd geen speelminuten. In alle andere 33 wedstrijden hield hij slechts drie keer de nul.

Desondanks kan de Eredivisie-degradant dus rekenen op interesse vanuit Catalonië, zo zijn de geluiden vanuit Duitsland. Backhaus keert in principe deze zomer terug bij Werder Bremen, waar hij nog een doorlopend contract heeft.

Sky weet dat naast Barcelona nog meer clubs hebben geïnformeerd naar de contractsituatie van Backhaus. Het keeperstalent is een maand geleden pas twintig geworden.

De jonge Backhaus doorliep de jeugdopleidingen van Alemannia Aachen en Werder Bremen, alvorens hij bij laatstgenoemde club in het beloftenteam terechtkwam.

Volendam bood tijdelijk uitkomst met het zicht op speelminuten en besloot hem vorig jaar zomer naar het Kras Stadion te halen. Backhaus groeide al snel uit tot onbetwiste nummer één tussen de palen, maar kon dus niet voorkomen dat hij de meest gepasseerde doelman van 2023/24 werd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
13
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
21
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
11
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
142
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
145

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties