Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiende eigen goal Dunne leidt bizar slot bij QPR tegen Liverpool in

Laatste update:

Queens Park Rangers was in de eerste helft veel sterker dan Liverpool, maar vergat om voor rust een doelpunt te maken. Charlie Austin had in de tweede minuut al voor de 1-0 kunnen zorgen; na voorbereidend werk van Bobby Zamora schoot hij echter over. Austin kreeg luttele minuten later een herkansing. Glen Johnson en Martin Skrtel konden de aanvaller niet afstoppen, maar Simon Mignolet keerde zijn inzet en de rebound belandde in het zijnet.

Redknapp keek tevreden toe hoe QPR, met Leroy Fer in de basis, het duel controleerde. De Nederlander was na een klein half uur heel dicht bij de 1-0. Na een goede run van Zamora aan de rechterkant schoot Fer van dichtbij tegen het aluminium. Een paar minuten later trof de Oranje-international opnieuw de lat; dit keer met het hoofd. Liverpool overleefde alle scrimmages voor het doel van Mignolet en had pech dat een inzet van Steven Gerrad vlak voor rust ternauwernood niet de 0-1 op Loftus Road betekende.

Na de onderbreking nam de dadendrang van QPR niet af. Het was aan Mignolet te danken dat Sandro niet al snel na rust voor de 1-0 zorgde. Daarna kwam Austin uit een bijna onmogelijke hoek tot een niet ongevaarlijke inzet. Liverpool was onnauwkeurig in de passing én in de afronding. Alex McCarthy keerde een inzet van Adam Lallana, waarna de bal voor de voeten van Mario Balotelli kwam. De alom bekritiseerde Italiaan schoot voor een open doel hoog over.

Een eigen doelpunt van Dunne brak de ban. Glen Johnson gaf de bal laag voor en het was de verdediger van QPR die het leer in zijn eigen doelpunt werkte. Saillant: hij is de eerste Premier League-voetballer ooit die qua eigen doelpunten, tien stuks, in de dubbele cijfers is beland. Niemand had de knotsgekke slotfase zien aankomen. Eduardo Vargas maakte er in de 87e minuut met zijn eerste goal in Engeland 1-1 van en leek QPR een punt te bezorgen. Een schot in de bovenhoek van Philippe Coutinho betekende echter de 1-2, waarna QPR via weer Vargas nog tot 2-2 kwam. Het was de onfortuinlijke Steven Caulker die de bal in de extra tijd achter zijn eigen doelman werkte en daarmee de eindstand bepaalde.

-
Eindigt Liverpool bij de eerste vier?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties