Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiener schiet Oranje-groepsgenoot Turkije in extremis voorbij Denen

Laatste update:

Morten Olsen klaagde tijdens de persconferentie over zijn geringe aanvallende opties. Andreas Cornelius en Lasse Vibe hebben sinds het EK respectievelijk zes en nul interlands gespeeld en Nicklas Bendtner kwam dit seizoen pas twintig minuten in actie voor zijn nieuwe club VfL Wolfsburg. Bendtner kreeg woensdagavond het vertrouwen van de bondscoach en wilde zich bewijzen. Na 35 minuten kreeg Denemarken een strafschop en Bendtner wilde aanleggen.

Aanvoerder Agger eiste de buitenkans echter op, tot grote onvrede van de lange spits. Agger maakte echter geen fout en zette zijn land verdiend op voorsprong: 0-1. De elfmetertrap werd overigens versierd door Nicolai Boilesen, die over het been ging bij Ilhan Parlak. De Ajacied stond net als onder anderen Christian Eriksen, Andreas Bjelland en Lasse Schöne in de basis en Turkije had veel moeite om grip te krijgen op het middenveld van de Scandinaviërs.

Denemarken had al eerder op voorsprong kunnen komen, maar Pierre-Emile Höjbjerg joeg van dichtbij over en een inzet van rechtsback Peter Ankersen werd met één been gekeerd door Onur Kivrak. Turkije was voor rust slechts één keer gevaarlijk: Olcay volleerde na veertig minuten van dichtbij over. In de pauze bleven Eriksen en Boilesen in de kleedkamer achter en onder anderen Kasper Kusk maakte zijn opwachting. De speler van FC Twente had direct de 2-0 op de schoen, maar Onur ging ervoor liggen.

In de tweede helft stond er echter een ander Turkije op het veld, want men speelde met meer brutaliteit en overtuiging en na 55 minuten werd het gelijk: Olcay schoof na een pass van Burak Yilmaz binnen. In de blessuretijd greep het team van Fatih Terim zelfs nog het volle pond, want Bursaspor-middenvelder Ozan was met een afstandsschot succesvol. Beide partijen zullen zich nu voorbereiden op hun EK-kwalificatiewedstrijden, want Denemarken treft zondag Armenië en Turkije neemt het dinsdag op tegen IJsland.


-

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
16
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
53
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties