Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldkampioen met 57 interlandgoals kondigt afscheid aan als international

Laatste update:

"Ik heb altijd gezegd dat ik zou stoppen als mijn lichaam daarom vraagt", vertelt Giroud. "Ik denk dat ik nog twee goede jaren heb. Maar wat het Franse elftal betreft, wordt dit het einde."

Frankrijk zit tijdens het EK in de poule met onder meer Oranje. Beide landen treffen elkaar op 21 juni. In aanloop naar het EK oefent de ploeg van Didier Deschamps nog tegen Luxemburg en Canada.

Giroud heeft een duidelijke reden voor zijn afscheid. "We moeten plaatsmaken voor de jonge spelers", aldus de spits. In clubverband wordt het boek nog niet gesloten door Giroud. Hij maakt deze zomer de overstap van AC Milan naar Los Angeles FC.

Giroud maakte zijn eerste interlandgoal in februari 2012, tijdens zijn derde wedstrijd in de Franse nationale ploeg. Inmiddels staat de teller op 57 goals en is hij topscorer aller tijden van Les Bleus. Nummer twee Thierry Henry staat op 51 goals.

Het is de vraag hoe lang Giroud nog op de troon blijft zitten bij de nationale ploeg. Kylian Mbappé nadert met rasse schreden. De sterspeler van de nieuwe generatie, slechts 25 jaar, staat al op 46 interlandgoals.

Naast de wereldtitel in 2018 behaalde Giroud ook twee keer zilver met de Franse ploeg: tijdens het EK in 2016 en het WK in 2022. Ruim een jaar geleden bleek in Qatar het Argentinië van Lionel Messi te sterk in de finale.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
133
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
114
Tv-commentator bij Servië - Engeland wordt plots onderbroken door muziek
6
Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
1
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties