Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiener zeer populair bij fans van PSV: 'Ik hoorde inderdaad vaak mijn naam'

Laatste update:

Lammers is met negen doelpunten de topscorer van het uitstekend presterende Jong PSV, dat een derde plaats in de Jupiler League inneemt. Met een bijna ovationeel applaus werd de negentienjarige spits door fans begroet toen hij zaterdag in de slotfase van het thuisduel met FC Twente (1-1) werd ingebracht. "Ik hoorde inderdaad veel en vaak mijn naam. Dat is natuurlijk mooi en daar ben ik ook trots op. Ik hoop dat ik me vaker op het veld kan laten zien en vaker speelminuten mag maken."

Lammers denkt niet dat het enthousiasme bij het publiek voor zijn persoon wellicht ook voortkomt uit de mindere periode van De Jong zit, zo vertelt hij in gesprek met Omroep Brabant. "Luuk is al jaren een hele belangrijke speler voor PSV. En dat hij nu misschien in een iets mindere periode zit, of dat de balletjes er niet in gaan maakt niet zoveel uit. Dat komt vanzelf weer."

-
Luuk de Jong hoort in de basis van PSV thuis

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
8
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties