Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiener ziet Vitesse als tussenstation op weg naar eerste van Chelsea

Laatste update:

"Het gaat tot nu tot echt goed, het is gewoon een goed besluit geweest", zegt Solanke trots en tevreden in een interview met de Daily Mail. "Vitesse is een goede plek voor mij om me te ontwikkelen, dus ik ben er blij mee. De omstandigheden zijn prettig, de faciliteiten zijn goed. Het draait gewoon alleen om winnen, daar moet je alles aan doen", heeft Solanke gemerkt. Hij geeft aan dat het ook scheelt dat er een paar bekenden zijn.

De Engelsman zit namelijk met nog meer afgevaardigden van Chelsea in de selectie: Lewis Baker, Nathan, Danilo Pantic en Isaiah 'Izzy' Brown. "We wonen allemaal ergens anders, maar zitten niet ver van elkaar af, dus we kunnen snel bij elkaar zijn. De club is verder als een familie, iedereen weet hoe het met de ander gaat. Dat is fijn, om mensen bij de club te hebben die je steunen", aldus Solanke.

Dat er maar weinig spelers uit de opleiding doorbreken in het eerste van Chelsea, weet ook Solanke. De laatste die echt uitgroeide tot een ster was John Terry en die loopt al zeer lang mee. "Ik wil het graag zo snel mogelijk beleven", zegt Solanke echter hoopvol. "Daarvan droomt iedereen in de opleiding, daarom zit iedereen daar ook en daar werken ze allemaal naartoe. Maar ik blijf gefocust en werk gewoon aan dat doel. Waar ik mezelf over een jaar zie? Geen idee, eerlijk gezegd. Ik hoop dat het dan nog beter gaat. Iedere ontwikkeling zou positief zijn, denk ik."

Denk jij dat Dominic Solanke dit seizoen de tien goals haalt voor Vitesse?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
146
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties