Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tienertalent van PSV krijgt zijn zin en gaat snel bij Juventus tekenen

Laatste update:

Waar PSV met Shurandy Sambo het afgelopen seizoen een talentvolle rechtsback verhuurde aan Sparta Rotterdam, hield het bij Jong PSV met Comenencia een andere grote belofte achter de hand. De Bredanaar speelde reeds 60 wedstrijden voor het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie en zat dit seizoen een aantal keer op de bank bij de hoofdmacht.

Ook mocht de vleugelverdediger zijn officieuze debuut maken in het eerste van PSV. In de voorbereiding kreeg hij speelminuten in de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven. De rechtspoot, die ook in het centrum en als defensieve middenvelder kan spelen, gaat nu zijn geluk beproeven bij Juventus. De rechtsback postte woensdag op Instagram een foto vanaf Schiphol.

Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, betaalt Juventus een vast bedrag van één miljoen euro. Middels bonussen kan dit oplopen tot drie miljoen euro. Comenencia, die zich de voorbije week een paar keer ziek meldde, lag nog tot medio 2025 vast bij PSV. Hij verlengde in februari vorig jaar zijn contract voor het laatst.

Drie dagen geleden meldden verschillende bronnen al dat Comenencia in afwachting was van een transfer naar Juventus. De verdediger gaf bij de clubleiding van PSV aan dat hij het niveau van Jong PSV was ontstegen. Gedurende de onderhandelingen meldde hij zich meermaals ziek. Aangezien zijn kansen op speeltijd in het eerste van PSV gering zijn, kiest hij nu eieren voor zijn geld.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
18
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
10
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties