Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiental Arsenal houdt stand tegen West Ham en neemt koppositie in

Laatste update:

Arsenal ging flitsend van start en kwam al na vijf minuten op voorsprong. Denilson combineerde met Nicklas Bendtner en rondde vervolgens vanaf zestien meter beheerst af. De Braziliaan trachtte even later een fraaie Arsenal-aanval met een volley artistiek te bekronen, maar de actie stierf in schoonheid. The Gunners hielden het duel in het verdere verloop van de eerste helft onder controle en leken rustig op weg naar de pauze.

Daar kwam echter niets van in, want in de 45e minuut pakte Vermaelen het shirtje van West Ham-spits Guillermo Franco vast: een rode kaart voor de ex-Ajacied en een strafschop waren de zware straffen. De thuisploeg ging niettemin rusten met een voorsprong, want Almunia keerde de penalty van Alessandro Diamanti en hield de tussenstand zodoende op 1-0.

In de stromende regen moest de equipe van trainer Arsène Wenger de tweede helft wel verder met een man minder, maar the Hammers wisten de overtalsituatie zelden geraffineerd uit te spelen. Arsenal domineerde zelfs bij vlagen en Almunia hoefde slechts mondjesmaat handelend op te treden. De voormalige Ajax-spitsen, Mido en zijn vervanger Benni McCarthy, konden hierin geen verandering brengen.

Alleen West Ham-topscorer Carlton Cole was dicht bij de gelijkmaker, maar hij trof de paal. In de slotfase maakte Arsenals meest trefzekere man, Fàbregas, aan alle onzekerheid een eind. De Spanjaard schoot de bal op de hand van Matthew Upson en mocht vervolgens zelf vanaf elf meter aanleggen: 2-0. Met een wedstrijd meer gespeeld hebben de Londenaren nu een punt meer dan runner-up Manchester United.

-

Meer nieuws

Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
0
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
22
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
50
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
61
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties