Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiental Cambuur houdt Heracles wederom van het scoren af

Laatste update:

Heracles wist dus weer niet te scoren tegen Cambuur, dat de laatste ploeg was die 'de nul' wist te houden tegen de Tukkers. Heracles scoorde sinds de 0-1 nederlaag van 22 augustus in de competitie in vijftien wedstrijden op rij, maar dinsdag kwam er een einde aan die reeks. Mohamed El Makrini was met twee doelpunten de grote man bij Cambuur en zijn eerste goal, na een kwartier spelen, was van grote schoonheid. De middenvelder kreeg de bal in het centrum van het veld voor zijn voeten en vond met een fantastische poeier de kruising.

Heracles moest in de achtervolging en werd een handje geholpen door Bijker, die de doorgebroken Thomas Bruns naar de grond trok en voor die overtreding een directe rode kaart kreeg. De Jong was erg boos op zijn verdediger, die blijkbaar geen vertrouwen had in zijn keeper en aan de noodrem trok. De vrije trap die na de overtreding volgde werd maar net naast geschoten door Bruns en de supporters van Heracles geloofden weer in een goed resultaat. Bryan Linssen en Oussama Tannane kregen in de eerste helft nog kansen, maar de gelijkmaker viel niet.

Cambuur hield redelijk eenvoudig stand en kwam niet lang na rust uit het niets op 0-2. Een hoekschop bleef hangen in het vijandelijke strafschopgebied, waar El Makrini de bal oppikte en zijn tweede van de avond maakte. Even later was ook Calvin Mac-Intosch succesvol uit een hoekschop (0-3) en dat betekende de beslissing in de wedstrijd. Heracles kreeg in het laatste halfuur nog wel wat mogelijkheden om het bekerduel weer enigszins spannend te maken, maar deze kansen werden allemaal om zeep geholpen, waardoor Cambuur met tien man een ruime overwinning boekte.

-
SC Cambuur heeft terecht gewonnen

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
26
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties