Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tiental NEC ondanks jubileumgoal Finnbogason naar knap resultaat

Laatste update:

Hoewel er voor de supporters in het Abe Lenstra Stadion lange tijd weinig te genieten viel, waren er tijdens de rust toch vooral lachende gezichten te zien op de tribunes. Het eerste half uur leek wat dat betreft snel vergeten, want dertig minuten lang was er schot op doel te noteren. Toen dat wel gebeurde, was de inzet van Rajiv van La Parra bovendien een eenvoudige prooi voor NEC-keeper Dennis Gentenaar. Zes minuten voor de pauze moest de ervaren doelman echter toch de gang naar het net maken, en dat mocht Gentenaar vrijwel zijn halve elftal verwijten.

Basacikoglu pikte de bal op het middenveld op en werd in staat gesteld om vijf à zes tegenstanders voorbij te dribbelen, totdat de rechterspits in het zestienmetergebied beland was. Daar besloot hij te schieten en de schuiver met links kon in de korte hoek niet gekeerd worden door Gentenaar. Op slag van rust stond zelfs de 2-0 op het scorebord: Van La Parra werd gevloerd door Rens van Eijden, waarna Finnbogason vanaf elf meter mocht aanleggen. De IJslander faalde niet en met competitietreffer nummer 48 passeerde hij Gerald Sibon op de all time topscorerslijst van de thuisploeg.

Kort daarvoor was overigens ook bijna nog de gelijkmaker gevallen, maar Heerenveen-goalie Kristoffer Nordfeldt redde uitstekend op een kopbal van dichtbij van Rieks. Na de hervatting werden de bezoekers uit Nijmegen wederom gevaarlijk en opnieuw was dit via Rieks, maar deze keer stuitte de Deen met links op de sluitpost. De corner die hiervan het gevolg was leverde een mogelijkheid op voor Van Eijden, maar zijn kopbal ging over. Met nog een half uur op de klok had het zomaar 3-0 kunnen zijn, maar Finnbogason slaagde er van een paar meter afstand niet in om Gentenaar te passeren.

NEC bleef zodoende hoop houden op de aansluitingstreffer en bijna maakte Nordfeldt die mogelijk; de keeper liet een afstandsschot van de ingevallen Danzell Gravenberch door zijn handen glippen, maar kwam met de schrik vrij. Dat was ook het geval toen Alireza Jahanbaksh verzuimde om de bal het laatste zetje te geven na een Nijmeegse hoekschop, al mochten de gasten niet mopperen toen een vrije trap van Hakim Ziyech op de lat belandde. Toch werd het in het laatste kwartier nog spannend, want na doorkoppen van Jahanbaksh kwam de bal bij Higdon en de NEC-topscorer schoot uit de draai fraai binnen met links: 2-1. Tien minuten voor tijd leek de beslissing alsnog een feit, maar nu kopte Kenny Otigba op de lat. Na de veldverwijzing van Van Eijden (tweemaal geel) leek het tiental van trainer Anton Janssen niet meer in de buurt van de gelijkmaker te komen, maar in de blessuretijd hielp Rieks zijn team toch nog aan een punt: 2-2.

-
Denk je dat NEC in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
2
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
2
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
1
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
14
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties