Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiental van Juventus prijst zich gelukkig met puntendeling in Rome

Laatste update:

Bij veel fans van Lazio is de haat jegens AS Roma groter dan de liefde voor hun eigen club. Supportersgroepen hoopten derhalve dat i Biancocelesti zouden verliezen, waardoor Juventus de voorsprong van acht punten op Roma zou behouden. Dat gebeurde met de remise dus niet. Na 27 minuten werd het evenwicht verstoord en kwam de thuisploeg van Edoardo Reja op voorsprong. Miroslav Klose ontsnapte aan de buitenspelval en werd ten val gebracht door Buffon, die met een rode kaart moest vertrekken. De eerste taak van Marco Storari was om de bal uit het net te halen, want Antonio Candreva stuurde de invallende doelman de andere hoek in. De enige serieuze kans die de gasten creëerden, diende zich na de 1-0 aan. Fernando Llorente controleerde een voorzet, maar schoot te slap in.

Het was voor het team van Antonio Conte lastig voetballen tegen de babyblauwe muur van Lazio; ondanks de voorsprong nam de gastheer immers de verdedigende stellingen aan. Juventus kwam uiteindelijk na een uur op gelijke hoogte. Stephan Lichtsteiner legde de bal voor en Fernando Llorente stuurde het leer met zijn hoofd via de paal in het doel: 1-1. Kort hiervoor had Lazio nog een grote kans laten liggen: Candreva schoot over. De hoofdstedelingen beperkten zich tot de counter en waren twintig minuten voor tijd dreigend: marathonman Candreva schoof de bal met zijn linker echter naast. Lazio had na 75 minuten op een nieuwe voorsprong moeten komen, maar Klose kopte via de vingertoppen van Storari tegen de deklat.

De nummer negen van de Serie A werd sterker. Klose solliciteerde tien minuten voor tijd opnieuw naar een doelpunt, maar Storari stond op de goede plek om de kopbal van de Duitser te keren. Lazio, dat in 2003 voor het laatst in eigen huis van de huidige Scudetto-houder won, was vijf minuten voor het eindsignaal nog een keer heel dicht bij de winnende treffer, maar Balde Diao Keita pegelde op de verre paal. Lazio had vooraf ongetwijfeld getekend voor een punt, maar had er meer uit kunnen halen. Juventus verloor dit seizoen overigens pas één keer dit seizoen in de Serie A: op 20 oktober was Fiorentina met 4-2 te sterk voor de koploper.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties