Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiental Zenit voorbij Standard naar Champions League-groepsfase

Laatste update:

Na de 0-1 overwinning van vorige week in Luik eindigde de returnwedstrijd in Sint-Petersburg dinsdag in een klinkende 3-0 zege. Na een half uur spelen was het José Salomón Rondón die de eerste Zenit-treffer maakte en zijn team beloonde voor het aanvallende spel dat André Villas-Boas had geïnstrueerd. Domenico Criscito zette vanaf de achterlijn voor en doelman Eiji Kawashima raakte de bal helemaal niet goed. Rondón kreeg de bal op een presenteerblaadje aangeboden en kopte die keurig binnen.

Op slag van rust sneed Zenit zich vervolgens in de vingers. Middenvelder Viktor Fayzulin kreeg zijn tweede gele kaart en kon al gaan douchen. Zijn club moest het dus de gehele tweede helft zien te redden met een man minder tegen Standard, dat twee doelpunten nodig had om te winnen en de groepsfase te bereiken. Dat lukte de Belgische formatie echter niet. Jelle Van Damme veroorzaakte tien minuten na rust al een strafschop en Hulk schoot die onberispelijk binnen: 2-0.

Een handvol minuten later sloeg het krachtmens uit Brazilië andermaal toe. Hulk, die in de Russische competitie al één op één loopt na vijf wedstrijden, pakte zijn tweede van de avond mee. Met een schot vanaf de rand van de zestien meter trof hij de linker benedenhoek en liet hij keeper Kawashima kansloos. Er was geen houden meer aan voor Standard, dat het hoofd boog voor de Russische dadendrang en in de slotfase zelf ook met tien man overbleef na rood voor Ricardo Faty. Echte kansen waren er niet meer geweest en Zenit geloofde het wel: de club is er voor het derde jaar op rij bij in de groepsfase van de Champions League.

-
Ik ben blij dat Zenit de groepsfase heeft gehaald

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties