Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tijd tikt weg voor Onana en Tagliafico na veelzeggende uitspraak Ten Hag

Laatste update:

NOS-verslaggever Joep Schreuder begint vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sparta van zondag over een afspraak tussen Ten Hag en directeur Marc Overmars. Wat uitgaande transfers betreft zou er een deadline zijn afgesproken. De Ajax-coach wil echter geen specifieke datum noemen. "Wij staan open voor transfers, als spelers zich goed ontwikkelen. dat is onze rol in de circle of life. Dat wij als Nederlandse club spelers gaan verliezen. En dan werken wij mee. Maar we komen op een punt dat we verantwoordelijkheid moeten nemen naar de spelers die er nog wél zijn. Want onze spelers willen succesvol zijn. Die zijn ambitieus. Ze willen niet alleen mooi spelen, maar ook succesvol zijn. Het kan niet zo zijn dat spelers ter elfder ure nog vertrekken, zonder dat wij goede vervangers kunnen aantrekken."

Erik ten Hag bevestigt: Daley Blind inzetbaar bij Ajax tegen Sparta

De kans is groot dat de verdediger zondag speelminuten gaat maken.Lees artikel

"Alle spelers kunnen nog vertrekken in deze window maar we moeten ergens een streep trekken. Maar dat bepalen we in samenspraak met de speler", voegt Ten Hag daar veelzeggend aan toe. De oefenmeester van Ajax kan dus nog niet met honderd procent zekerheid zeggen dat Onana en Tagliafico nog een jaar in de Johan Cruijff ArenA actief zijn. "Ik heb geen toezegging van deze spelers, maar dat hoeft ook niet. Wij weten hoe de vlag erbij hangt."

Dusan Tadic, die als aanvoerder was aangeschoven bij het persmoment van vrijdagmiddag, hoopt dat Ajax zijn beste spelers weet te behouden voor komend seizoen. "Ik wil natuurlijk ook niet dat Tagliafico en Onana vertrekken. Deze spelers hebben veel ervaring en ik praat vaak met ze. Ik zeg altijd dat Ajax één van de meest intieme clubs van Europa en het is ook nog eens een heel speciale club. Als spelers dan alsnog vertrekken, dan moeten ze naar een echte topclub, niet naar een gewone club", aldus de Ajax-aanvaller.

Zie jij André Onana en Nicolás Tagliafico nog vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties