Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Til bijzonder geïrriteerd ondanks heldenrol: 'Schiet mij maar lek'

Laatste update:

Til kopte Feyenoord tien minuten voor tijd op gelijke hoogte uit een corner van Orkun Kökçü, waarna hij in de slotminuut alsnog de zege veiligstelde na een goed blok van Bryan Linssen. "Het moest van heel ver komen", aldus de middenvelder na afloop bij ESPN. "Als je in de rust zegt dat je nog 45 minuten te gaan hebt en je speelt voor eigen publiek, moet dat genoeg zijn. Als je hem dan alsnog om de oren krijgt... Ik had het eerlijk gezegd al bijna opgegeven. Ik weet niet waar we hem vandaan hebben gehaald, ongelooflijk."

Feyenoord gaf nog in de eerste helft een 2-0 voorsprong uit handen door treffers van Magnus Mattsson en Cas Odenthal. "Met alle respect, maar als je thuis speelt tegen NEC en je komt met 2-0 voor, mag je nooit meer met 2-3 achter komen", vervolgt Til. "Schiet mij maar lek. Misschien is het gemakzucht? De doelpunten komen uit een vrije trap en een ingooi, twee spelhervattingen waar wij altijd op moeten letten. Op het veld staan we doorgaans wel redelijk. Bij de opbouw geven we niet veel weg, maar die spelhervattingen zijn nog geen succes dit seizoen."

Dat Til wederom tweemaal trefzeker was, leidde amper tot een glimlach. "Hij valt gewoon twee keer goed. Ik ben eerder nog een beetje geïrriteerd over het feit dat het 5-3 is geworden. Ik vind dat niet kunnen eigenlijk. Het is natuurlijk positief dat we hebben gewonnen, maar 5-3 jongens. Kom op, hey. Als je met 2-0 voor staat. Er hangt bij mij nog steeds een beetje het gevoel dat het niet had gemogen." Feyenoord speelt komende donderdag wederom een thuiswedstrijd. Dan is Slavia Praag de tegenstander tijdens de tweede groepswedstrijd in de Conference League.

-

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
21
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties