Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Til gefrustreerd: 'Ik vind het allemaal zo'n bullshit, ik geloof er niet in'

Laatste update:

"Wat boeit het systeem nou als je niet goed voetbalt? Feyenoord was vandaag gewoon beter", aldus de nieuwbakken Oranje-international, geciteerd door De Telegraaf. "Ja, we hadden tot die 0-1 controle over de wedstrijd. Maar wat heb je daaraan? We spelen de bal gewoon rond, maar komen ook niet tot kansen. Balbezit hebben en niet scoren, daar heb je geen reet aan."

Til wil niet wijzen naar hotelovernachtingen of speciale trainingskampen: "Ik vind het allemaal zo'n bullshit. Ik geloof er niet in. Je moet het zoeken op het veld. Daar moet je het goed doen, zo simpel is het. Net als bij individuele sporters. Je kunt een schaatser van tevoren 140 films laten zien. Maar als hij het niveau niet heeft, rijdt hij echt niet opeens harder."

De jongeling constateert dat AZ een goed seizoen heeft gedraaid, maar dat een prijs blijkbaar een brug te ver was. "Met AZ derde worden is goed, maar je hebt geen prijs. AZ is wel vaker derde geworden, dus het is geen unieke prestatie. En die hadden we wel kunnen neerzetten. Helaas is dat niet gelukt. We waren niet goed genoeg", besluit Til.

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
3
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
42
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties