Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tim Krul en Norwich City keren terug naar Premier League

Laatste update:

Norwich had eigenlijk aan een punt voldoende, maar het team van Farke maakte het karwei in stijl af. Marco Stiepermann opende na dertien minuten spelen de score, met een krachtig schot met links in de onderhoek: 1-0. Nog geen tien minuten later eindigde een inzet van Mario Vrancic van afstand heerlijk in de bovenhoek en achter Jayson Leutwiler. Twee minuten later tekende Lewis Travis met een lage inzet voor de 2-1; een aansluitingstreffer waar Tim Krul mogelijk meer tegen had kunnen doen.

Krul miste dit seizoen geen enkele competitieminuut van Norwich, dat verder met Teemu Pukki de topscorer van de Championship in de gelederen heeft. De teller van de aanvaller staat op 28 goals. Ook voetballers als Jamal Lewis, Max Aarons en het Duitse drietal Christopher Zimmermann, Stiepermann en Onel Hernández zijn belangrijk in de visie van Farke. De 42-jarige Duitser is bezig aan zijn tweede seizoen op Carrow Road en ging onlangs akkoord met een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2022.

Sheffield United zal zeer waarschijnlijk het voorbeeld van Norwich City volgen. Het team van Chris Wilder won zaterdag met 2-0 van Ipswich Town en heeft, met nog een wedstrijd te gaan, nu zes punten meer dan Leeds United. De nummer drie moet echter nog twee duels afwerken, maar moet daarin wel een verschil in doelsaldo van dertien doelpunten goedmaken. Sheffield heeft voldoende aan een misstap van Leeds of een punt op de laatste speeldag in de uitwedstrijd tegen Stoke City.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
3
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
178

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties